2012/07/17

Малишам

 Звернення до всіх карапузів, яких мами намилюють в ванночках, займаючи їх всякими пластиковими іграшками і побасеньками. Всім тим, хто, намагаючись не звертати увагу на сувору реальність, в своїх сміливих мріях уявляє себе капітаном швидкого судна і готовий хоч прямо зараз і прямо в цьому ж тазіку відправитись назустріч вітрам, хвилям і підступним піратам. Вірте, ваша мрія здійсненна! 
 І далі томУ є документальне підтвердження... :)



Реально відчував себе як в тазіку. І нехай я не на морі і не в океані, і погода спокійна, але стрьомно, блін! Особливо спочатку. :)



А оці, з виду добродушні пірати, хоч і не під чорним прапором там ходять, але таки могли легко "потопити" моє суденце необережним рухом весла :)


Ну нічого, я їх потім на суші зненацька застав! ;)




 

Взагалі-то, це ми в Роквуді, а точніце роквудській заповідній зоні, якщо можна так перекласти Rockwood Conservation Area. Там територія не дуже велика, але краєвиди відкриваються приємні. А ще це зовсім недалеко від Торонто - приблизно 75км.

5 коментарів:

Kytska сказав...

Ти досить сухо виглядаєш, як для такого виду транспорту :) Це не байдарка, яка полюбляє перевертати пасажира вниз головою ?

Tetyana сказав...
Автор видалив цей коментар.
Tetyana сказав...

Прочитала до кінця :).

Unknown сказав...

@Kytska:
Ага, це каяк, що, кажись є назвою одномісної байдарки.
Чесно-кажучи сам дивуюсь, що не перевернувся. Шанси були досить великі, особливо коли я виявив, що в мене там всередині по ногах бігає якийсь величезний чи то павук чи то комар.

@Tetyana:
Ага, Роквуд. Мабуть дуже специфічний ландшафт - лешко впізнати :)

faust сказав...

що тут скажеш... классс :)