2011/04/08

Просто собі...

Там дехто з України обзивається термінами, які описують людину, що має проблеми з гігієною під час базових туалетних процедур, по простому - засранцем, за те що рідко даю про себе знати. :)
Ок, постараюсь виправитись трошки і буду писати не дуже змістовні новини.

По-перше, мушу пожалітись. Я вже один раз порівнював перебування тут з відпусткою, але то було в плані фінансів. Так от, в плані часу - та сама фігня. Я коли їду в якусь відпустку на тиждень чи на два, то набираю з собою книжок стопку, фільмів оберемок і ще й планую виспатись досхочу. Частіше всього не виходить толком ні одне, ні друге, ні третє... За виключенням одного разу, коли ми з Іваном попали в "резервацію" в Львівській області - там виспались так, що аж поприпухали. :) Ага, так от тут ніби і на роботу не ходжу і ніби нічого такого особливого, а час кудись дівається і в основному якось непомітно для організму. Так що не лише написати на блог щось не встигаю, а навіть якісь тут зовсім невідкладні справи доводиться в стопку відкладати.





По-друге, чим же ми тут зараз займаємось - все так же шлемо резюмешки на всі боки, як з кулемета. Але, крім того, розширюємо коло своїх знайомств. От вчора, наприклад, Наталка пішла в усім відомий міжнародний клуб Toasmasters - там можна покращити свою мову, навчитись гарно говорити на публіку, формувати доповіді і т.д. Насправді дуже хороша штука і майже безкоштовна. Крім того, зазвичай в цей клуб ходять цікаві і ініціативні люди, з якими варто познайомитись.
Поки Натаха була в клубі я ходив в супермаркет міняти праску - виявилось, що ми з цілої гори коробок вибрали трошки поламаний екземпляр. Ну нічого, - поміняли без проблем. А я потім ще покрутився по околицях. Зайшов в бібліотеку (Toronto Public Library) і був вражений наскільки там все прикольно. Великі світлі зали із зручними кріслами, там сидять люди з мобілками і ноутбуками - користуються вільним доступом до Інтернету. Крім того там можна брати додому книжки і диски. Все безкоштовно, лише треба отримати картку члена. А можна і без картки - тоді дають якийсь там тимчасовий талон.
Ось так ця бібліотека виглядає зовні:


Цих бібліотек по Торонто ціла мережа, я потім зайшов в іншу і там було не так уже круто, чуть бідненько.

Ще трошки фоток просто так на тій же вулиці:
Оце вантажівка із зображенням, яке, напевне, має виглядати як щось смачненьке, а як по мені, то якесь місиво:


А трошки далі отакий прикольний міні-екскаватор:


А це майже типове перехрестя, ота будівля, огороджена височенним парканом - це школа :)


Ну, поки що все. Завтра напишу ще щось неважливе, наприклад, що ми робили сьогодні. :)

1 коментар:

Grygoriy Tsybulko сказав...

То "месиво" - это так любимый канадцами Тим Хортонс (донат и маффин на картинке).
Если хочешь быть настоящим канадцем, должен как минимум это любить :)

Хотя ты уже смог выпить тим-хортонский горячий шоколад, который я даже пить не могу, так что находишься на правильном пути :)