2011/04/10

Ще не справжня, але весна

Скористались невеличким проміжком між різними справами і заскочили в той-таки Хай Парк. Далі просто кілька фоток для тих, хто забув як гуляти по парку :)

У когось перед будинком вже почали висовуватись квіточки (підсніжники?):





Отакі потворки скачуть кругом, не тільки в парках але біля будинків і взагалі де є хоч якісь дерева. Скільки я їх тут побачив за тиждень, то не бачив за все попереднє життя:


До речі, один знайомий розповів, що якщо білка заведе кубло у тебе під стріхою, то законно позбавитись можна лише викликавши спеціальну службу, яка за пару сотень Ваших баксулів, зате без шкоди здоров'ю і психіці всьому білячому сімейству, переселить їх кудись в інше місце :)

Хтось казав, що поліцейські тут не полюють на водіїв, як на україні. Не знаю, може і не полюють, але ці виглядають принаймні як на рибалці :)



Поліцейські тут люблять включити свої мигавки і ще запустити сирену, - я часто чую через вікно. А одного разу навіть бачив, як із шумом і блиском поліцейський примусив зупинитись машину на тихій вуличці, вийшов і щось там йому втирав за неправильний виїзд чи поворот, не знаю... Здається навіть не оштрафував, а шуму і візуальних ефектів було стільки, що я би напевне обдризгався якби за мною гнались поліцаї таким чином... Треба звикати заздалегідь, або купувати авто з шкіряним салоном. :)

Тут я не зрозумів, просто пам'ятник якомусь хіпочку, на фотці паршиво видно, але він в крутецьких окулярах:


Наташка на сонці:




Хіпочок: :)


Теж якийсь пам'ятник:


2 коментарі:

Andey сказав...
Автор видалив цей коментар.
Andey сказав...

кста гарні фотки, сочні кольори такі - мені Натаха на лавці сподобалась ))