2013/04/18

Весна колесить

 Весна в Канаді, а особливо в Торонто, відзначається не лише тим, що з під землі пробивається ніжно-зелена рослинність, а й тим, що буржуї викочують з гаражів свої Автомобілі - з великої букви А. І там є на що витріщатися - починаючи від просто дорогущих спортивних кабріолетів і закінчуючи раритетними цяцьками з 50-х років і вище...

 Хоча, все-таки, поштовхом до написання цього посту стала машинка під назвою BMW X5 M. Зараза, стартанула із світлофора, як випущена куля. Здається, лише перетнувши перехрестя вона вже їхала із швидкістю 50км/год. І це на вологій дорозі. Не витримав, поліз подивитись характеристики - 8-ми циліндровий турбо-двигун, 555 коників, розгін до сотні - 4.7 сек. Ціна в Канаді починається з $98500. Плюс податки. :)
 Подивитися - безкоштовно...

4 коментарі:

faust сказав...

Радість від такого авто може бути лише в Канаді або Штатах.. з дорогами в СНД (Європу вічливо опустимо) ця цяцька просто нафіг нікому не потрібна, оскільки ціна на її ремонт (за 1-3 роки) буде рівноцільна її вартості.. тому висновок напрошується сам: Навіщо платити більше? ;)

Grygoriy Tsybulko сказав...

Смелое высказывание насчет "нафиг никому не нужна" :)

Заказов из стран СНГ на БМВ Х5/Х6 очень много. Т.е. мало того, что их к вам официально завозят, народ еще отсюда б/ушные закупает.

faust сказав...

Україна це ж не весь СНГ ;) а відносно замовлень то це лише доказує, що мажориків в нас багенько з'явилось... Гріша ти навіть уявити собі не можеш які зараз дороги на Україні :)))

Grygoriy Tsybulko сказав...

Ничего, из Украины тоже заказывают.
Кроме того у вас сейчас набирает обороты тема с открытием зарубежных компаний и завозом машин, зарегистрированных на компанию.
Правда под такими машинами везут откровенный джанк - битые/восстановленные немецкие машины по заниженным ценам. Как правило со скрученными спидометрами :)

И почему это я не представляю дороги в Украине? В октябре был, наездился по ним. Даже сам машину брал, мотался по делам. На SUV конечно ямы не так чувствуются, но все равно ужасно.

Потому, кстати, и берут люди большие машины с навороченной подвеской.