2013/04/30

GO-контроль

 Вчора мене, по справах, занесло в Міссіссагу і повертався додому досить пізно. Як завжди, скористався своїм улюбленим транспортом - GO-потягом. Вагони були майже порожні, поодинокі пасажири дрімали. Аж тут, раптом, довелося стати свідком того, про що я вже чув, але сам не бачив - контролер в потязі. :)



 В мене, звичайно, квиточок був, а от парочка попереду почала прикидатися шлангами і "ліпити відмазки". Контролер, по одягу і лаштунках більше схожий на поліцейського(а може то і був поліцейський?), відреагував абсолютно спокійно, без жодних ноток злорадства чи, не дай Боже, хамства. Задав їм пару запитань, потім попросив ID (документ). По рації продиктував імена і, взнавши із бази даних, що ці "зайці" раніше не попадалися, просто попросив наступного разу переконатися, що за проїзд оплачено згідно правил.
 В принципі, ця ситуація якраз співпадає із тим, що я раніше чув - на перший раз завжди прощають, але в "чорний список" заносять і вже на другий раз штрафануть по повній програмі. Цікаво стало, чи обнуляють вони іноді той списочок, в якості амністії? :)

Немає коментарів: