2012/09/16

Вікно в Америку

 Ми все-таки ризикнули і знов подались на візу в США. Хоча, ніби по загальному стану речей ризику ніякого особливо не було, просто після першої відмови здавалось, що вони нас не люблять. :) З іншого боку, на даний момент наше становище в Канаді виглядає значно стабільніше ніж рік тому і подумавши ми прийшли до висновку, що треба таки спробувати і якщо знов буде невдало, то вже доведеться чекати до тих часів, коли віза буде не потрібна.

 На щастя, цього разу все пройшло значно гладше. Біля віконця в консульстві нам задали ті самі запитання - де і скільки працюєте, чи були раніше в Штатах, чи маємо родичів тут і там. Висновком з їх сторони стало те, що ніби все "looks good" і в нашій анкеті обвели кружечком той пункт, який означає позитивне рішення. Ми, на радощах, навіть не запитали на який строк нам дали візу. Через кілька днів мають прийти наші паспорти і вже там буде видно. 

 Нічого конкретного в плані подорожі до наших південних сусідів я ще не планував, але маючи потенційну можливість, тепер обов'язково захочеться її реалізувати найближчим часом. :)

3 коментарі:

Vitalii Tsybulnyk сказав...

Вітаємо! Welcome to the United States! :-)

Unknown сказав...

Дякую! :) Може і на вашу сторону якось завітаємо... але ж вас ніколи вдома нема, ви то в Японії, то в Австралії :)

faust сказав...

Мої щирі вітання, хоть хтось світ побачить і зможе це описати :)