2011/02/15

Підготовка до подорожі: Артефакти

Правильно зібратись навіть на тижневий відпочинок до Туреччини - це вже непроста задача. А в такій штуці як еміграція правильно зібрати всі свої потрібні пожитки, правильно викинути непотрібні і придбати те, що буде необхідно - це взагалі архіважлива і складна справа.
На щастя нам в цьому допомагають порадами ті, хто пройшли цей шлях.
Таким чином формується список АРТЕФАКТІВ, які допоможуть правильно подолати перешкоди.
От Вам, до прикладу, артефакт №1: практичні і місткі сумки для перевозу багажу.
Що тут треба враховувати? По-перше, норми перевезення багажу в авіакомпанії.
Я користуюсь "АероСвіт" тому читаю на їх сайті норми перевезення, які кажуть (в контексті трансатлантичних перельотів для економ класу) - "Размеры одного места не более 158 см (62 дюйма), общие размеры багажа не более 273 см" а стандартний пасажир може зайняти 2 багажних місця по 23кг кожне (допустимо максимум +3кг).
Для себе ми обрали сумки-баули української фірми Derby - Сумка-баул.
Її розміри - (ШхВхГ): 85х42х34см, що по просторових параметрах задовольняє вимоги авіакомпанії і при цьому сумка дійсно містка, міцна і практична. Думаю, не знайдеться такої штуки, яку би Ви туди не запихнули. Хіба що Ви везете з собою свої улюблені лижі. Крім того, ці сумки самі по собі майже нічого не важать. Бо, наприклад, в нас є досить місткий чемодан, такий що на колесиках, то він сам по собі важить 4.5-5кг (я сам спеціально зважив).
А для того, щоб Вам було зрозуміло якого вона розміру ось Вам фотка із зрозумілою кожному пропорцією:
Джерело: 20110215 Canada artefact

Джерело: 20110215 Canada artefact

Далі будуть ще артефакти, а також їх застосування.... :)

Немає коментарів: