2011/02/05

Підготовка до упаковки

Сьогодні пішли в "Епіцентр" і купили деякі речі, які будуть потрібні при переїзді.
По-перше, купили мішків для вакумної упаковки речей. В основному це спеціальні міцні мішки для сміття, - як кажуть люди, які користувались такою "сміттєвою" упаковкою - ці мішки ідеально підходять і при цьому значно дешевші ніж спеціалізовані мішки для вакуумної упаковки. Звичайно, ми не втримались і таки взяли пару-трійку спеціальних мішків.
Ціни для порівняння - 10(+1 бонусний) сміттєвих надміцних мішків на 240 літрів (90х130см) коштують 25-35 грн. А 3 спеціальних мішка розміром 40х60см коштують десь 22 грн.
Що з цими всіма мішками вийшло і чи таки дійсно не варто купувати спеціаьні - напишу пізніше, після реальних випробувань.

По-друге, ми купили великий моток скотчу і рулон упаковочної плівки - приблизно такої, яку використовують упаковщики в аеропорту "Бориспіль". Упаковка однієї сумки в аеропорту коштує 20 грн, а ми за 43 грн взяли 156м цієї плівки. Думаю така штука може бути корисною, з точки зору економії, не тільки емігрантам, а взагалі тим, хто іноді подорожує аерофлотом. Це, звичайно в тих випадках, якщо Ви заморочуєтесь на чистоту і красоту свої валіз... :)

Немає коментарів: