2011/05/06

Робота!!! Робота!!! :)

Основні питання, які всі задають і без того затюканим іммігрантам - Чи ти знайшов вже роботу? Як там пошуки роботи? Є якісь успіхи в пошуках роботи? Як там з роботою?

Спочатку - це нормально, а потім починає трохи діставати. Особливо якщо відповіді на всі ці запитання не сильно позитивні. Я, свого часу, обіцяв, що як тільки знайду роботу, то буду дудіти в усі труби про це.
Однак, робота знайшлась... Не вражаюча... далеко не вражаюча, але дареному коню в зуби не заглядають, щось таке :) Одним словом, в труби чомусь дудіти зовсім не хотілось :)

Але в кожній, навіть не дуже приємній роботі є такий день, коли робота приносить радість - це день зарплати. В мене вже такий стався і я, щоб потішити інших, пишу цей пост - Робота!!! Робота!!! :)
Зарплату мені видали чеком, відрахували вже з мене трошки податків всяких в казну ну і т.д. Коротше, починаю відчувати себе членом суспільства. Взагалі хоч через ту роботу нема зовсім вільного часу і стомлюєшся за день, але почуваєш себе якось спокійніше, звичкаєш до режиму і взагалі плавно переходиш від режиму "дайте роботу!!!" в режим "як би його нічого не робити?".

На тому закінчую, бо ще багато всякої роботи :)

1 коментар:

NAZARIY сказав...

Коли виставлятиметеся?))