2011/06/17

Фінансово-вестибулярний апарат імігранта

Вже говорив не раз про те, що ціни тут в Канаді не те що значно більші, просто трошки дезорієнтуюча і поки не перестанеш переводити в гривні, то неминуче доводиться то морщитись, то очі округлювати, то напихати повні кишені якогось барахла, яке здалось дешевим. :)

 А підняв цю тему ще раз, бо був дуже гарний приклад. От вирішили ми з Натахою поїхати подивитись в якийсь дуже крупний торговий центр, де кажуть знижок багато і асортимент широкий. Торговий центр знаходиться в містечку Vaughan (я так і не зрозумів в точності, як він звучить із уст місцевих), що приросло до Торонто, ну, приблизно, як Бровари до Києва. Відповідно добиратись туди треба спочатку Торонтівською суспільною транспортною мережею, а потім ще автобусом того Vaughan-а.
Ну, в нас проїзні квитки, але вони ж теж не безкоштовні, тому рахуватимемо весь проїзд - 2х$2.50 (місцевий транспорт) + 2x$3.25 (їх транспорт) = $11.50 в один бік. туди назад виходить $23. Якщо в тому моллі провести достатньо часу, то захочеться щось перекусити і на це піде ще принаймні $10.
Маємо - скромна автобусна поїздочка на двох обходиться в $33.
Тепер питання - коли ти бачиш там в магазинчику сорочку із знижкою, яка ніби коштувала $45, а зараз коштує $25 - це дорого??? :)

3 коментарі:

Mykola сказав...

так ти купи дві сумочки

Mykola сказав...

ой, дві сорочки. А можна одну сорочку і одну сумочку :)

Unknown сказав...

Не поняв, а звідкити знав про сумочку???