2012/06/25

Настрій - Канада

 На днях ми з Наталкою пішли підвечір прогулятись, а заодно і купити фруктів-овочів в китайському магазинчику неподалік. Ну і, по дорозі назад, спокусилися заскочити в турецьку кафешку - взяли собі по шаурмі з овочами на винос, я їх називаю замотанки (ориг. Pita Wrap). Так, шаурма тут не має тієї печальної репутації, як в Києві, а досить смачна, поживна і недорога штука. Ну і присіли ми біля парку на лавочку ту шаурму закльоцати, але так як накрапав дощик, то з лавочки ми перемістились під невеличке деревце поряд, щоб на потилицю дуже не капало.
 Аж тут біля нашого п'ятачка призупинився здвоєний велосипед - батько із сином років 8. Ну і щось вони там між собою розбирались, аж коли в сутінках батя побачив нас тихо жуючих, то відразу ж і каже(переклад з англійської мій, вільний) сину : 

 - Глянь, я ж казав, що лісові гноми існують! :) 
І після пару секунд, коли ми з набитими ротами так і не спромоглись якось адекватно відреагувати, додає:
 - Агооов, ми знаємо що ви там! 
Отоді-то ми вже заржали... Я власне до чого веду? Ну от такий в цілому тут, в Торонто, настрій. Якщо не враховувати того, що пару разів на місяць десь когось пристрілять в центрі міста, то живеться досить позитивно і розслаблено :)

Немає коментарів: