2012/03/16

Про кіно

 На днях читав якісь рекомендації в газеті для пересічних канадців про те, як владнати свої фінансові проблеми і почати жити заможно. Звичайно, одним із вагомих аргументів був заклик не витрачати гроші бездумно, а, іншими словами, потроху економити. Ну всяке бла-бла-бла про те, що не варто купувати непотрібні шмотки, замість постійних кафешок готувати їжу вдома і т.д. Посмішив один пункт - "намагайтесь іноді, замість того, щоб іти в кінотеатр, натомість взяти цей фільм в прокаті". :)))



 Якщо говорити про фільми, то ми недавно "взяли в прокаті" кіно "Девушка с татуировкой дракона" (блін, завжди мав проблему з перекладом слова дєвушка українською мовою). Так от, не дивлячись на те, що фільм номінувався на Оскар і взагалі, по назві і обкладинці, обіцяв бути якоюсь занудною тягомотиною на тему про проблемних підлітків, фільм виявився на диво збалансованим і динамічним. Натаха навіть не заснула посередині, а це вже оцінка! Одним словом, раджу до перегляду. :)
 Ще виявилось, що з оскарівських фільмів я вже бачив не тільки його одного. Дивився також "Людина яка змінила все" (Moneyball) - досить цікавий, захоплюючий фільм, хоч і про бейсбол. Ще дивився "Бойовий кінь" - епічна туфта, не варта особливої уваги. І "Жива сталь" - хоч і не супер-пупер, зате про роботів і гарно йде з пивком.
 Мабуть, найближчим часом, не втримаюсь і подивлюсь переможця - "Артист" і ще мультик-переможець - "Ранго".


3 коментарі:

Andey сказав...

Ого, тобі Мани бол показався захоплюючим ?
Мені взагалі ніяк ) Ну тобто цікавий для загального розвитку, але... драматичності там ніякої, мовчу вже про екшен ))

"Артист" прикольний - але я б його якби дивився на компі а не в кіно в жисть би не додивився. +нууу дужеее передбачуваний - кожен момент ти знаешь що наступні півгодини буде відбуватися. Но прикольний і повчальний - наскільки все такі різні чоловіки з жінками + посмішка в актора офігенна.

Andey сказав...

Кста, ти вже мишку заточив ? ))
http://eu.battle.net/d3/en/purchase

Unknown сказав...

Про Манібол: ну мені було цікаво дивитись і я чесно не знав чим діло скінчиться. Я все чекав коли ніфіга взагалі не вийде і Бред з тим товстуном підуть спиватися. :)

Про Д-III: Якраз вчора бачив новину про дату реліза. Вже вибрав собі персонажа - Demon Hunter. :) Рекомендовані системні характеристики на диво низькі, так що може і поклікаюсь мальохо... :)