2012/03/25

Українці в День Св.Патріка

 Розповідаючи про День Св.Патріка я ж забув розповісти що ми робили в цей день, а день був прикольний і насичений. Подія номер один - ми з Наталкою пішли на урок гри в керлінг. Так-так, керлінг - це та сама гра, де гравці несамовито протирають швабрами підлогу і при цьому мають неймовірно серйозний вигляд, ніби від їхнього прибирання щось важливе залежить. :)




 Однією з причин, чому ми вирішили піти на керлінг - ця гра вважається дуже популярною в Канаді. Хоча, першопочатково, керлінг був придуманий в Шотландії, але канадські команди традиційно займають дуже високі місця в змаганнях. 
 Крім того, всі керлінгісти дуже р'яно доводять, що це справжній спорт і що гра дуже захоплююча. Таки дійсно - це спорт і навіть визнаний Олімпійським видом спорту (в 1998р.). Особисто мені стало цікаво вивчити предмет, особливо враховуючи, що на Групоні продавались квитки за сильно зниженою ціною. :)


 Не вдаючись до особливих подробиць, виявилось, що гра досить захоплююча, не гірша ніж боулінг, а можливо і цікавіша. Зокрема, як виявилось, проблема не в тому, щоб запулити камінець в другий кінець поля, а більше в тому, щоб не запулити його занадто сильно. Принаймні в мене камінь щоразу безнадійно летів аж в протилежний бортик, аж інструкторша почала переживати і з натяком розповіла, що хоча камінці і дуже міцні, але в деяких випадках при зіткненні між собою, можуть тріснути... а коштують при цьому близько $1000 кожен. :)


 А от в Наталки виходило краще і вона навіть була єдина, хто взагалі влучив в ціль і заробив бал для команди. Ось як це виглядало - на старт.... увага.....



Марш! :))))

1 коментар:

Andey сказав...

Ну Натаха прям Електронік )))