2011/03/14

Вікторія-парк

Скориставшись тим, що на вулиці сьогодні була пречудова сонячна погода ми по дорозі між різними справами заскочили в парк, який знаходиться в центрі Кітченера-Ватерлоо.

Нам порадили туди заїхати Танчик з Владленом, оскільки там досить окультурено і гарно навіть зимою. Ще Танчик казала взяти з собою якогось хліба, бо там можна класно погодувати чисельне птаство.

Джерело: 20110307 Victoria Park Kitchener

Джерело: 20110307 Victoria Park Kitchener

Про хліб ми, звичайно забули і тому після приходу в парк почали підкрадатись до стада качок та гусей, які тусувались біля річечки. Нам хотілось з ними сфоткатись. Яке ж було наше здивування, коли гуси і качки, завидівши нас, всім стадом рванули нам назустріч. Тут-то ми відчули себе жлобами, коли розчаровані "дармоїди", зрозумівши, що в нас нічого нема пожерти, розвернулись знов займатись своїми справами. Єдине, що нас виправдовувало, що там стояла табличка з проханням не годувати диких тварин. Точніше сказати табличку я не бачив, але я вірю, що вона десь там була :)

Джерело: 20110307 Victoria Park Kitchener

Джерело: 20110307 Victoria Park Kitchener

Ми трошки пройшлись по парку, насолодились сонцем і пішли назад, бо вже підходив час здавати орендоване авто.

Джерело: 20110307 Victoria Park Kitchener

Ще мені кинулась в очі одна дивина. Коли ми припаркувались на парковці біля парку, то я зупинився біля автомобіля, в якому сиділо двоє(хлопець та дівчина) і щось там їли. Причому я помітив, що їли досить грунтовно - в хлопця на колінах була величенька миска із супом. Ну, думаю, може їдуть десь далекою дорогою та призупинились поїсти. Коли ж ми повернулись, то поряд з нами стояла вже інша машина, там сиділа інша парочка і вони теж обідали... То був десь якраз обідній час і, наскільки я зрозумів, у них там є така фішка, поїхати на обід в парк і типу організувати собі "пікнік", споглядаючи природу чи що? Дивні аборигени :)

Повертаючись до гусей і всякої живності - звичайно і в Україні вистачає всякого такого, хоча і не в такій кількості. Бо тут дикі гуси прямо таки кругом, вони навіть в самому Торонто дуже вальяжно себе почувають, пара трійка гусей паслись прямо перед висотним будинком де ми з Натахою дивились квартиру. Більше проблема в тому, що людина швидко звикає до всього, особливо до хорошого. Інакше можна було би все життя просто насолоджуватися чимось, що тобі одного разу сподоболась. Я, наприклад, в свій день в Канаді, коли почув курликання гусей, то зачаровано задер голову і проводив поглядом пролітаюче стадо гусей, аж поки вони не зникли з поля видимості. А тепер вже майже не звертаю на них уваги. Крім того наближається весна і цих птахів стає все більше і більше. А чим ближче до літа, то обіцяють ще багато всякої живності.

4 коментарі:

Іван сказав...

Нам би так...

Andey сказав...

Єдине, що нас виправдовувало, що там стояла табличка з проханням не годувати диких тварин. Точніше сказати табличку я не бачив, але я вірю, що вона десь там була :)

The Best )))

Grygoriy Tsybulko сказав...

А мы вчера уток и гусей кормили. Тут недалеко есть парк - они там толпами по 100 штук тусуются :) Как-нибудь тоже отчет выложу.

Andey сказав...

Коли там кажете сезон полювання починається ? ))