2011/03/31

Канадська покришка (Canadian Tire)

В неділю відвідав магазин "Canadian Tire", про який чув від багатьох в плані того, що там можна купити багато всякого для дому, в тому числі інструмент.
В принципі, наш автобус проїжджає повз цього магазину і він недалеко від будинку, де ми живемо, але я собі так думав, що то суто автомобільний магазин. Як мені розповіли - так воно спочатку і було, там продавались спочатку всякі штуки, що хоч якимсь боком торкались автосправи, а потім діло пішло і вирішили розширити категорії асортименту... а бренд міняти вже пізно було. Не знаю, наскільки це правда, але зараз автомобільний відділ там займає лише десяту частину від площі, а може й менше.

Зате, наприклад відділ із всяким причандаллям для барбекю там займає площу, мабуть, як цілий середній український супермаркет. :)

В будь-якому випадку - це той магазин де я можу провести дуже багато часу, роздивляючись і перемацуючи все те добро, прямо як Наталка в магазині одягу :)

Дуже багато всяких інструментів. В основному більшість такі ж як і в нашому "Епіцентрі", але є і досить оригінальні екземпляри. Ціни більш ніж пристойні, порівняні з українськими, а по акціях то можна і дешевше купити непогані.

Джерело: 20110327 Canadian Tire

Джерело: 20110327 Canadian Tire

Хоча, все-таки, цей магазин в плані інструментів вважається більш попсовим - є більш професійні.

Велика ділянка магазину присвячена спортивному обладнанню, а серед спортивного обладнання найбільше виділяється відділ вгадайте чому присвячений:

Джерело: 20110327 Canadian Tire

Ну, все-одно я там нічого такого ще не купив, бо не хочу набирати барахла, якщо ще навіть не знаю куди його складати :)
Але мрії про гараж і стелажі з інструментами, станочки і т.д. вже зародились 

Немає коментарів: