2011/11/07

Холодає

 Цьогорічна торонтівська осінь досі старається залишити по собі гарні враження - тримається відносно суха погода, дерева досі досить пристойно одягнуті, а трава взагалі зеленіє, як ні в чому не бувало.
 Похолодання, однак, нікуди не дінеш - ночами сягає нуля і, навіть, пару разів вже були мінуси. Вранці, коли виходиш на роботу, вже буває помітний пар від дихання. Тим часом і починає вирізнятись міжнаціональність. Дехто вже й місяць назад почав одягати теплі рукавиці і труситись в ватних куртяках, ну а справжні канадоси знай собі ходять в футболках і тапках на босу ногу. :)

 По торгових центрах вже починається напруженість, пов'язана із введенням передріздвяних знижок і хаотичними скупками перед новим сезоном. Народу в магазинах явно побільшало, як побільшало і вивісок на вітринах із багатообіцяючими гаслами про мегарозпродажі.
До речі, пройшла інформація, що остання п'ятниця листопада - т.з. "чорна п'ятниця", славиться своїми розпродажами комп'ютерної електроніки... Мені ніби нічого не потрібно, але треба подумати. :)

7 коментарів:

NAZARIY сказав...
Автор видалив цей коментар.
NAZARIY сказав...

Перше речення другого абзацу: "... ночами сягає гуля..."
)))

Unknown сказав...

дякую, поправив :)

NAZARIY сказав...

Оперативно, однако!

Tetyana сказав...

Ну взагалі Black Friday - це американська штучка. у нас тут головний розпродаж на Boxing Day, хоча так, трошки вже і Канаду перейшло.
А про Cyber Monday ти чув? :)

Unknown сказав...

Cyber Monday??? Не чув :)

Tetyana сказав...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cyber_Monday